Aanmelden / afspraak maken

Over ons

Wij zijn Ergotherapie Eemheuvel, een eerstelijns ergotherapie praktijk voor de regio Eemland (Amersfoort, Leusden, Woudenberg, Scherpenzeel, Renswoude) en Utrechtse Heuvelrug (Leersum, Amerongen, Maarsbergen, Maarn). Graag stellen wij ons aan u voor.


Astrid Guit

Astrid Guit (praktijkhouder)

Ik ben ergotherapeut vanaf 1998. Ik wilde altijd al graag met mensen werken. Dat is gelukt. Ergotherapie is een ontzettend mooi beroep waarbij je dichtbij de client staat een probeert om samen de kwaliteit van leven te verbeteren.
Werkervaring: verpleeghuis, ziekenhuis, eerstelijn Ik vind het een uitdaging om een behandeling op maat te geven. Omdat ieder mens op zijn eigen manier met klachten omgaat en andere wensen heeft.
Specialisaties: Niet Aangeboren Hersenletsel/cognitieve revalidatie,reumatische aandoeningen, dementie/EDOMAH, valpreventie
In het dagelijks leven vind ik het leuk om te wandelen met mijn honden en trek er graag op uit met mijn man en kinderen. Ik hou van tuinieren en onderhouden van sociale contacten.

agb-code: 88100129
kwaliteitsregistratie: 49901461890

Bep van Norden

Jolijn Welberg (praktijkhouder)

In 2004 ben ik afgestudeerd als ergotherapeut. Vanaf het begin heb ik binnen de ouderenzorg gewerkt bij verschillende verpleeg- en thuiszorgorganisaties in het westen en midden van het land. De laatste jaren werk ik voornamelijk in de eerste lijn. Mijn hart ligt bij de ouderenzorg. Ik haal er voldoening uit om iemand langer zelfstandig thuis te kunnen laten wonen op de plek waar iemand zich het prettigst voelt. Het beroep ergotherapie sluit hier naadloos op aan. Ik ben gespecialiseerd in Parkinson (aangesloten bij parkinsonnet), oncologie, NAH, valpreventie, ouderen, belasting en belastbaarheid. Ook heb ik cursussen gevolgd op het gebied van cognitie. Hiermee ben ik in staat om te onderzoeken en observeren waar iemand tegenaan loopt in het dagelijks leven. Gaat het bijv. mis bij de planning en/of bij het organiseren van de activiteit. In mijn vrije tijd doe ik leuke dingen met mijn man en kinderen zoals naar het bos of de dierentuin. Verder loop ik hard en lees ik graag.

agb-code: 88000900
kwaliteitsregistratie: 69907471490

Aaron van 't Ooster

Aaron van 't Ooster

Ik ben Aron van 't Ooster en sinds februari 2020 afgestudeerd als ergotherapeut. Ik heb een frisse blik als ergotherapeut en brede oriƫntatie op het vak.

Het centraal stellen van handelen en optimaliseren van de kwaliteit van leven is de kern van ergotherapie. Deze kern sprak mij aan en is de reden waarom ik ergotherapeut ben geworden. Ik heb ervaring met neurorevalidatie, ouderenzorg en kinderrevalidatie. Neurorevalidatie in combinatie met ouderenzorg heeft ten allen tijde mijn interesse gehad. De complexiteit en het uitgangspunt om iemand zo lang mogelijk zelfstandig thuis te laten wonen geven mij voldoening in het werk. Naast ergotherapie houd ik van basketballen, leuke uitjes met familie en vrienden, hardlopen en reizen.

agb-code: 88102345