Over ons

Bep van Norden

Bep van Norden

Vanaf 1977 ben ik ergotherapeut met ervaring in revalidatiecentrum, ziekenhuizen, verpleeghuizen. Ook ben ik lange tijd adviseur geweest voor hulpmiddelen en daarnaast ook manager. Van dat laatst werd ik niet gelukkig. In 2009 besloot ik weer helemaal mijn vak uit te oefenen. Ergotherapie is een prachtig beroep. Daarnaast ben ik betrokken bij de Hoge School Arnhem Nijmegen (HAN) bij de master Neurorevalidatie en Innovatie. Ik houd ervan om mensen te helpen in hun kracht te komen. Ik werk graag mee aan het versterken van mensen in hun eigen omgeving: thuis, op het werk of bij hobbies etc. In 2011 heb ik de ergotherapiepraktijk opgericht en inmiddels uitgebreid met extra medewerkers. Tevens heb ik de opleiding psychosomatiek gedaan en daarmee ben ik specialist op het terrein van chronisch pijn en vermoeidheid. Ook ben ik lid van Parkinsonnet, Oncologische netwerk, en COPD specialist. Mijn hobby's, ik wandel en fiets graag. Roeien is mijn sport en verder houd ik erg van dansen en zingen.

agb-code: 88001628
kwaliteitsregistratie: 99901428890

Astrid Guit

Astrid Guit

Ik ben ergotherapeut vanaf 1998. Ik wilde altijd al graag met mensen werken. Dat is gelukt. Ergotherapie is een ontzettend mooi beroep waarbij je dichtbij de client staat een probeert om samen de kwaliteit van leven te verbeteren.
Werkervaring: verpleeghuis, ziekenhuis, eerstelijn Ik vind het een uitdaging om een behandeling op maat te geven. Omdat ieder mens op zijn eigen manier met klachten omgaat en andere wensen heeft. Specialisaties: reumatische aandoeningen, artrose, niet aangeboren hersenletsel, ouderen, dementie In het dagelijks leven vind ik het leuk om te wandelen met mijn hond en trek er graag op uit met mijn man en kinderen. Als er tijd over is, lees ik graag

agb-code: 88100129
kwaliteitsregistratie: 49901461890

Ilse

Ilse

Ik ben vanaf 2015 als een van de ergotherapeuten werkzaam bij de ergotherapiepraktijk. Ik ben afgestudeerd als ergotherapeut in 1989, en heb 18 jaar in de revalidatie gewerkt bij oa De Hoogstraat, Maartenskliniek en Groot Klimmendaal. In 2011 heb ik de opleiding voor Psychosomatisch Therapeut afgerond. Expertise qua ergotherapie: gespecialiseerd in psychosomatiek, vooral bij chronische pijnklachten; kinderen en jeugd, CVA/NAH; centraal/perifeer zenuwletsel. Wat ik in het dagelijks leven doe? Hardlopen, dansen (oa tango), filmhuis, koken/bakken en zingen.

agb-code: 88100130
kwaliteitsregistratie 39903124690

 
Bep van Norden

Jolijn Welberg

In 2004 ben ik afgestudeerd als ergotherapeut. Vanaf het begin heb ik binnen de ouderenzorg gewerkt bij verschillende verpleeg- en thuiszorgorganisaties in het westen en midden van het land. De laatste jaren werk ik voornamelijk in de eerste lijn. Mijn hart ligt bij de ouderenzorg. Ik haal er voldoening uit om iemand langer zelfstandig thuis te kunnen laten wonen op de plek waar iemand zich het prettigst voelt. Het beroep ergotherapie sluit hier naadloos op aan. Ik ben gespecialiseerd in Parkinson (aangesloten bij parkinsonnet), oncologie, NAH, valpreventie, ouderen, belasting en belastbaarheid. Ook heb ik cursussen gevolgd op het gebied van cognitie. Hiermee ben ik in staat om te onderzoeken en observeren waar iemand tegenaan loopt in het dagelijks leven. Gaat het bijv. mis bij de planning en/of bij het organiseren van de activiteit. In mijn vrije tijd doe ik leuke dingen met mijn man en kinderen zoals naar het bos of de dierentuin. Verder loop ik hard en lees ik graag.

agb-code: 88000900
kwaliteitsregistratie: 69907471490

Bep van Norden

Jorin

Vanaf 2018 ben ik ergotherapeut. Ik ben ergotherapeut geworden, omdat ik mensen wil helpen om ondanks beperkingen toch zo optimaal mogelijk te functioneren in het dagelijks leven. Dat is ook wat ergotherapie voor mij kenmerkt. Mijn hart ligt voornamelijk bij de kwetsbare ouderen. Mijn werkervaring: verpleeghuis en eerstelijn. Aangezien ik net ben afgestudeerd, heb ik momenteel nog geen specialisaties. De komende tijd wil ik beginnen met het volgen van cursussen om mij toch te specialiseren. Deze specialisatie zal voornamelijk gericht zijn op de ouderenzorg.

agb-code: 88101892
kwaliteitsregistratie: 29104158790