Aanmelden / afspraak maken

Over ons

Bep van Norden

Bep van Norden

Vanaf 1977 ben ik ergotherapeut met ervaring in revalidatiecentrum, ziekenhuizen, verpleeghuizen. Ook ben ik lange tijd adviseur geweest voor hulpmiddelen en daarnaast ook manager. Van dat laatst werd ik niet gelukkig. In 2009 besloot ik weer helemaal mijn vak uit te oefenen. Ergotherapie is een prachtig beroep. Daarnaast ben ik betrokken bij de Hoge School Arnhem Nijmegen (HAN) bij de master Neurorevalidatie en Innovatie. Ik houd ervan om mensen te helpen in hun kracht te komen. Ik werk graag mee aan het versterken van mensen in hun eigen omgeving: thuis, op het werk of bij hobbies etc. In 2011 heb ik de ergotherapiepraktijk opgericht en inmiddels uitgebreid met extra medewerkers. Tevens heb ik de opleiding psychosomatiek gedaan en daarmee ben ik specialist op het terrein van chronisch pijn en vermoeidheid. Ook ben ik lid van Parkinsonnet, Oncologische netwerk, en COPD specialist. Mijn hobby's, ik wandel en fiets graag. Roeien is mijn sport en verder houd ik erg van dansen en zingen.

agb-code: 88001628
kwaliteitsregistratie: 99901428890

Astrid Guit

Astrid Guit

Ik ben ergotherapeut vanaf 1998. Ik wilde altijd al graag met mensen werken. Dat is gelukt. Ergotherapie is een ontzettend mooi beroep waarbij je dichtbij de client staat een probeert om samen de kwaliteit van leven te verbeteren.
Werkervaring: verpleeghuis, ziekenhuis, eerstelijn Ik vind het een uitdaging om een behandeling op maat te geven. Omdat ieder mens op zijn eigen manier met klachten omgaat en andere wensen heeft.
Specialisaties: Niet Aangeboren Hersenletsel/cognitieve revalidatie,reumatische aandoeningen, dementie/EDOMAH, valpreventie
In het dagelijks leven vind ik het leuk om te wandelen met mijn honden en trek er graag op uit met mijn man en kinderen. Ik hou van tuinieren en onderhouden van sociale contacten.

agb-code: 88100129
kwaliteitsregistratie: 49901461890

Bep van Norden

Jolijn Welberg

In 2004 ben ik afgestudeerd als ergotherapeut. Vanaf het begin heb ik binnen de ouderenzorg gewerkt bij verschillende verpleeg- en thuiszorgorganisaties in het westen en midden van het land. De laatste jaren werk ik voornamelijk in de eerste lijn. Mijn hart ligt bij de ouderenzorg. Ik haal er voldoening uit om iemand langer zelfstandig thuis te kunnen laten wonen op de plek waar iemand zich het prettigst voelt. Het beroep ergotherapie sluit hier naadloos op aan. Ik ben gespecialiseerd in Parkinson (aangesloten bij parkinsonnet), oncologie, NAH, valpreventie, ouderen, belasting en belastbaarheid. Ook heb ik cursussen gevolgd op het gebied van cognitie. Hiermee ben ik in staat om te onderzoeken en observeren waar iemand tegenaan loopt in het dagelijks leven. Gaat het bijv. mis bij de planning en/of bij het organiseren van de activiteit. In mijn vrije tijd doe ik leuke dingen met mijn man en kinderen zoals naar het bos of de dierentuin. Verder loop ik hard en lees ik graag.

agb-code: 88000900
kwaliteitsregistratie: 69907471490

Aaron van 't Ooster

Aaron van 't Ooster

Ik ben Aron van 't Ooster en sinds februari 2020 afgestudeerd als ergotherapeut. Ik heb een frisse blik als ergotherapeut en brede ori├źntatie op het vak.

Het centraal stellen van handelen en optimaliseren van de kwaliteit van leven is de kern van ergotherapie. Deze kern sprak mij aan en is de reden waarom ik ergotherapeut ben geworden. Ik heb ervaring met neurorevalidatie, ouderenzorg en kinderrevalidatie. Neurorevalidatie in combinatie met ouderenzorg heeft ten allen tijde mijn interesse gehad. De complexiteit en het uitgangspunt om iemand zo lang mogelijk zelfstandig thuis te laten wonen geven mij voldoening in het werk. Naast ergotherapie houd ik van basketballen, leuke uitjes met familie en vrienden, hardlopen en reizen.

agb-code: 88102345

Susan Trienes

Susan Trienes-Peek

Sinds mijn afstuderen in 1987 werk ik als ergotherapeut. Ik ben in diverse settingen werkzaam geweest; verpleeg- en verzorgingshuizen, revalidatiecentra en sinds 2001 werk ik op de revalidatieafdeling van het Meander Medisch Centrum. Ik vind het leuk om dit werk te combineren met het werk in de eerste lijn van ergotherapie Eemheuvel. Ik heb brede werkervaring en heb me gespecialiseerd in chronisch pijn, oncologie, handletsel, LSVT behandeling bij Parkinson.

Ik werk veel met mensen waarvan de belastbaarheid is afgenomen ten gevolge van een aandoening, waarbij het weer in balans brengen van de activiteiten die je doet en belangrijk vindt en je belastbaarheid het doel is. Daarnaast begeleid ik mensen als er vragen zijn op het gebied van aanpassingen in woon en/of werkomgeving. Het kan zijn dat we kijken hoe dingen anders kunnen worden uitgevoerd. Ook kan het zijn dat we kijken hoe de omgeving aangepast kan worden, zodat je er zo goed mogelijk kan functioneren.

In mijn vrije tijd ben ik graag buiten. Ik hou van kano├źn, piano spelen en sociale activiteiten.

agb-code: 88100433
kwaliteitsregistratie: 69901550390