Aanmelden / afspraak maken
04 juni 2019

Vacature bij Ergotherapie Eemheuvel

Enthousiaste Psychosomatische Ergotherapeut gezocht!
Ergotherapie Eemheuvel is een vrijgevestigde ergotherapiepraktijk voor de regio Eemland (Woudenberg, Scherpenzeel, Renswoude, Leusden en Amersfoort) en Utrechtse Heuvelrug (Maarn, Maarsbergen, Leersum). De praktijk richt zich op (jong) volwassenen en ouderen en omvat alle reguliere ergotherapie-vragen. Er wordt intensief multidisciplinair samengewerkt met andere zorgprofessional zoals huisartsen, fysiotherapeuten, en thuiszorgorganisaties. De praktijk participeert in buurtzorgteams.

De praktijk kent een Specialisatie op gebied  van Chronisch Pijn en Chronische  Vermoeidheid in de eerste lijn.
Daarnaast zijn er collega’s die gespecialiseerd zijn  in Parkinson, Oncologie, COPD, Dementie, NAH en reumatische klachten.
Op dit moment werken er 5 ergotherapeuten binnen de praktijk.
Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega met kennis en ervaring op het terrein van de psychosomatiek. Het zou fijn zijn als je ook flexibel inzetbaar bent en in de toekomst meer uren kunt gaan werken.

Werkzaamheden/functie-inhoud
Onderzoeken, behandelen, begeleiden en adviseren van de cliënten met chronisch pijn en vermoeidheid. Bereidheid om de opleiding Psychosomatische Ergotherapie te volgen. Bereid zijn zo nodig ook andere cliënten te zien. Onderhouden en versterken van netwerk. De werkzaamheden vinden voornamelijk plaats aan huis bij de cliënt of op een van de praktijklocaties. Wij bieden een gemotiveerd team met veel ervaring waarin er ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en voorkeuren. We dagen je graag uit om met eigen ideeën te komen.

Functie eisen
Erkend diploma ergotherapie. Registratie in het kwaliteitsregister. Ervaring en affiniteit in het behandelen van volwassen en ouderen met chronisch pijn en of vermoeidheid. Liefst ook DTE gecertificeerd. Minimaal 3 jaar werkervaring. Een goede schriftelijke en mondelinge communicatie van de Nederlandse taal. Enthousiast, empathisch, zelfstandig en ondernemend. Beschikking over rijbewijs en auto.

Aanstelling
Arbeidscontract of ZZP zijn beiden mogelijk. Gezien de ontwikkelingen moet er rekening gehouden worden met uitbreiding van uren. Begindatum: per direct. Salariëring: arbeidscontract op basis van CAO Ziekenhuiswezen afhankelijk van leeftijd en ervaring en ZZP marktconform.

Solliciteren
Schriftelijke sollicitaties voorzien van motivatie en CV graag per mail naar: info@ergotherapie-eemheuvel.nl, uiterlijk woensdag 19 juni Sollicitatiegesprekken vinden plaats op woensdag 26 juni vanaf 16.00.

Voor meer informatie kunt u bellen met
Bep van Norden: 06-54676750 of Astrid Guit 06-38095928
Terug
Nieuwbrief 2019 In deze nieuwsbrief kijken we even terug naar de afgelopen paar maanden. Nieuwsgierig? Lees het hier. Lees meer
Bep is ReAttach therapeut! ReAttach in Woudenberg, Leersum, Scherpenzeel en Amersfoort Het werkt met het activeren van de arousal rond belaste informatie of ervaringen en vervol... Lees meer
Wereld Ergotherapie Dag 27 oktober 2019 We hebben het mooiste beroep wat er bestaat en daar geven we graag extra aandacht aan op de Wereld Ergotherapie Dag: 27 oktober 2019. In heel de wereld... Lees meer
LSVT big LSVT-big nu ook bij Ergotherapie Eemheuvel!! Parkinsonpatiënten kunnen nu ook voor deze behandeling bij onze praktijk terecht. Bep en Jolijn hebben d... Lees meer