Aanmelden / afspraak maken
05 januari 2021

Vacature: ondernemende en enthousiaste ergotherapeut

Ergotherapie Eemheuvel is een vrijgevestigde ergotherapiepraktijk voor de regio Eemland (Woudenberg, Scherpenzeel, Renswoude, Leusden en Amersfoort) en Utrechtse Heuvelrug (Maarn, Maarsbergen, Leersum).

De praktijk richt zich op (jong) volwassenen en ouderen en omvat alle reguliere ergotherapie-vragen. Er wordt intensief multidisciplinair samengewerkt met andere zorgprofessional zoals huisartsen, fysiotherapeuten, en thuiszorgorganisaties. De praktijk participeert in buurtzorgteams. De praktijk kent een specialisatie op het gebied van Parkinson, Oncologie, COPD, dementie, cognitieve revalidatie, NAH en reumatische klachten. Op dit moment werken er 4 ergotherapeuten binnen de praktijk. In verband met uitbreiding van de werkzaamheden zijn wij op zoek naar een nieuwe collega voor 16 uur die in verschillende regio's inzetbaar is. We verwachten in de toekomst meer uren te kunnen bieden.

Werkzaamheden/functie-inhoud
Onderzoeken, behandelen, begeleiden en adviseren van de cliënten. Onderhouden en versterken van netwerk. De werkzaamheden vinden voornamelijk plaats aan huis bij de cliënt of op een van de praktijklocaties.

Binnen ons team hechten we veel waarde aan collegialiteit, openheid en betrokkenheid. Wij bieden een gemotiveerd team met veel ervaring waarin er ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en we je uitdagen om met eigen ideeën te komen. Zelfstandigheid, ondernemend zijn, enthousiasme en flexibiliteit worden hierbij verwacht.

Functie eisen
- Erkend diploma ergotherapie - Registratie in het kwaliteitsregister - DTE gecertificeerd - Een aantal jaar werkervaring heeft de voorkeur, maar ook schoolverlaters worden uitgenodigd te solliciteren - Ervaring en affiniteit in het behandelen van volwassen en ouderen (o.a. Parkinson, Dementie, NAH, COPD, Reumatische klachten, etc) - Een goede schriftelijke en mondelinge communicatie van de Nederlandse taal - Beschikking over rijbewijs en auto.

Ons aanbod
We bieden je minimaal 16 uur, we verwachten op termijn meer uren te kunnen bieden. Arbeidscontract, salaris afgeleid van VVT cao.

Begindatum
Per direct

Solliciteren
Sollicitaties voorzien van motivatie en CV graag per mail naar: info@ergotherapie-eemheuvel.nl, uiterlijk 31 januari 2021. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jolijn Welberg of Astrid Guit, telefoonnummer: 085 - 001 34 60.
Terug
Vacature: ondernemende en enthousiaste ergotherapeut Ergotherapie Eemheuvel is een vrijgevestigde ergotherapiepraktijk voor de regio Eemland (Woudenberg, Scherpenzeel, Renswoude, Leusden en Amersfoort) en... Lees meer
Ergotherapie bij COVID-19 - herstelzorg Ter informatie; onderstaande brief hebben wij met de huisartsen in de regio gedeeld. Ergotherapie stelt mensen in staat hun zelfstandigheid en draagk... Lees meer
Nieuwsbrief voorjaar 2020 Ergotherapie Eemheuvel heeft in de afgelopen periode op bescheiden schaal doorgewerkt: veel online en huisbezoeken alleen daar waar het echt nodig is. ... Lees meer
Kijk naar wat je wel kan! In deze CORONA tijd waarin we ons met handen en voeten gebonden voelen aan de regels van sociale distantie, is het fantastisch om te merken dat je ook ... Lees meer