Problemen met steunkousen aan- en uittrekken?

Het is vaak een hele uitdaging om steunkousen aan- en uit te trekken (Therapeutisch Elastische kousen). Hiervoor zijn verschillende hulpmiddelen op de markt.

Wij hebben inmiddels diverse hulpmiddelen op voorraad om samen met de cliënt te bekijken op welke manier het mogelijk is om zelf de elastische kousen aan en uit te trekken. Ook hebben wij afspraken met verschillende leveranciers om hulpmiddelen op zicht te kunnen krijgen en er in de thuissituatie mee te oefenen. Is het juiste hulpmiddel gevonden dan zullen wij een aanvraag doen bij de zorgverzekeraar. Veelal krijgt de cliënt het hulpmiddel vergoed als wij in onze rapportage aantonen dat het de cliënt zelfstandiger maakt en hulp van de zorg spaart.

Ken je iemand die worstelt met de elastische kousen, stuur ze gerust eens bij ons langs, misschien kunnen wij ze een stukje verder helpen.
Terug
Ergotherapie-eemheuvel maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om onze website goed te laten functioneren, het gebruikersgemak te vergroten en de ervaring te verrijken. Lees onze Privacy Statement.
akkoord »