Aanmelden / afspraak maken

Dansante Therapie

Door je te laten meenemen in de muziek en innerlijk gestuurd te bewegen kun je werken aan je coƶrdinatie, souplesse, kracht, evenwicht, uithoudingsvermogen, expressie en ontspanning. Je leert je vrijer van je pijn te bewegen. Het doel? Weer plezier krijgen in bewegen.

Het programma

Op maandagochtend van 10.30-11.30 uur.
Locatie: Schans 26, Woudenberg

Er is nog plek!
Met een verwijzing Ergotherapie van de huisarts wordt het vergoed uit de basisverzekering.

Voor wie is deze cursus bedoeld?

Als je last hebt van chronische pijnen verkleint langzaam maar zeker je bewegen en daarmee je leven. Voor veel mensen met artrose, reuma, fibromyalgie of onbegrepen pijnklachten is bewegen geassocieerd geraakt met pijn, ongemak en beperkingen. Het lichaam en het bewegen is als het waren een vijand geworden waar men zich van vervreemd. Maar daarmee vervreemdt men ongewild ook van zichzelf. Het programma van Dansante Therapie wil de relatie met jezelf, je lichaam en je bewegen nieuw leven inblazen. Leeftijd tussen 16-70 jaar.

Door wie?

Het programma wordt verzorgd door Bep van Norden, psychosomatisch ergotherapeut en opgeleid tot dansante therapeut. Het programma van Dansante Therapie is gebaseerd op dansante fysiotherapie waar Bep de opleiding heeft gevolgd tot dansante therapeut. Gebaseerd op de ideeƫn van Laban en Bartenieff.

Opgeven

Stuur een mail naar . Of bel 06 - 546 767 50.